Kommissarien och havet

kommissarien

Min tanke var att avsluta söndagen med TV4 serien “Kommissarien och havet”. Jag älskar svenskproducerade kriminalserier och förhoppningarna var höga. Trailer visade på en rad kända skådespelare… lovande.

Men snälla TV4, en tysk-svensk produktion med dubbade röster. Jag fick panik! Är ljudet inte synkat med bilden, vad är det som händer. Taskiga dialoger och ingen som helst känsla uppstod. Detta kanske fungerar för en tysk publik som är uppväxt med dubbade filmer MEN INTE I SVERIGE. Fy så dåligt.

This entry was posted in Daily notice. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>