Kalmar-Sundsvall tur&retur

sundsvall3 sundsvall1 sundsvall2

Sent måndagkväll anlände jag till Sundsvall inför tisdagens programrådsmöte på John Bauergymnasiet. Istället för att stirra in i hotellets kala väggar begav jag mig ut med kameran i ett tyst och stilla Sundsvall stad. Det fick räcka med min Canon 350d i väskan.

designobserv1 designobserv2 designobserv3

Eftersom resan bestod i en rad anhalter i väntan på nästa flyg eller taxi fanns tiden att göra en del grafiska observationer.
Vänster; På Kalmarflygplats drogs mitt öga till ett reklamvykort. Setts liknande innan, men dock ett bra koncept som fyller sin funktion. Man vill läsa det!
Mitten: Vi utsätts för många tusen reklambudskap om dagen. Här var det nästan övertydligt på stolsryggen på flight sk063. Blev lite sugen på att åka skidor.
Höger: Väl på väg hem hittade jag denna bok i kiosken på Arlanda. PERFEKT, lättläst på 40 min.(precis flygtiden). UNDERBAR bok som ökar självkänslan och få en att genast vilja göra något nytt och galet. För er som inte vet så är författaren en gammal reklamräv som idag driver fotogalleri. LÄS DEN!

This entry was posted in Daily notice, Picture of the day. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>